Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Початок навчального року в Університеті третього віку
2018-09-07

Розпочався новий навчальний рік в «Університеті третього віку», що успішно діє при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради та має на меті впровадження та практичну реалізацію принципу навчання впродовж всього життя.

На першому, вступному занятті інструктор з трудової адаптації територіального центру Валентина Олексіївна Бровко ознайомила присутніх з навчальним планом на майбутній учбовий рік та розповіла, що діяльність «Університету третього віку» зазвичай здійснюється за сприяння Миргородського міського відділу культури, а саме колективів закладів, які перебувають в його підпорядкуванні: літературно - меморіального музею Д.Гурамішвілі, міської бібліотеки для дорослих Д.Гурамішвілі, Миргородського краєзнавчого музею.

Заняття в університеті в цьому учбовому році планується проводити на трьох факультетах: екологічне садівництво та городництво, літературно – мистецькому та основ здорового способу життя.

Під час заходу відбулася концертна програма, в якій приймали участь найактивніші студенти «Університету третього віку». Всі присутні разом співали пісні з керівником факультету співів Раїсою Іванівною Карюк. Присутніх дуже вразив дует за участю Ніни Василівни Носової та Раїси Іванівни Карюк, які співали власні пісні. Сподобався також виступ Олени Костянтинівни Олійник-Локай, яка читала свої вірші, грала на гітарі та співала. Гарно декламував вірші та гуморески студент Едуард Григорович Антіпов.

Всі присутні були дуже задоволені програмою заходу, висловлювали слова щирої подяки всім учасникам свята та сподівання на подальші цікаві зустрічі.

Територіальний центр запрошує до співпраці з «Університетом третього віку» всіх небайдужих людей в нашому місті, адже лекції проводяться на волонтерських засадах, тому знайти цікавих і досвідчених викладачів складає певну проблему. Особливо ми зацікавлені в допомозі лікарів, юристів, педагогів, тому пропонуємо всім, хто бажає реалізувати себе в якості викладачів або стати студентом Університету третього віку звертатися у відділення денного перебування територіального центру обслуговування громадян Миргородської міської ради.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]