Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії: засідання комісії з питань освіти
2021-01-26

26 січня відбулося засідання постійної комісії Миргородської міської ради з питань освіти, культури, туризму, молоді і спорту, впровадження цифрових технологій. У ході засідання комісія ухвалила підготовлені проєкти рішень з профільних питань, а також  обговорили актуальні питання у галузі культури, освіти та спорту.

Перелік питань порядку денного засідання:

1.Про затвердження Положення про відділ молоді і спорту Миргородської міської ради  у новій редакції.

2.Про затвердження акта приймання-передачі нерухомого майна (недіючий об'єкт: будинок школи №1 за адресою: вул.Зубковського, 23, с.Єрки Миргородської МТГ). 

2. Про внесення змін до рішення 58 сесії міської ради 7 скликання від 28.08.2020р. № 175 "Про затвердження Порядку встановлення та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок на фасадах будівель та спорудах м. Миргорода".

Не у розпорядженні:

Про внесення змін та доповнень у рішення 4 сесії міської ради 8 скликання  (І засідання) від 16.01.21р. №21 «Про затвердження актів приймання-передачі та закріплення нерухомого майна за адресою: м.Миргород, вул.Гоголя, 141/1 на праві оперативного управління».

Про внесення змін та доповнень до рішення 4 сесії міської ради 8 скликання (І засідання) від 16.01.21р. №22 «Про затвердження актів приймання-передачі та закріплення нерухомого майна за адресою: м.Миргород, вул.Незалежності, 20/17 на праві оперативного управління».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]