Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до чергової сесії: робота комісії з питань регламенту
2021-09-02

У ході підготовки до чергової сесії працювала постійна комісія Миргородської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, діяльності депутатів, забезпечення законності, правопорядку та протидії корупції.

Перше питання, яке розглянула комісія, стосувалося присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргород" (посмертно) Віктору Городніченку. За словами секретаря міської ради Олександра Гуржія, відповідне клопотання надійшло від Відокремленого підрозділу громадської організації "Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій" в м. Миргороді. Олександр Васильович акцентував, що Віктор Анатолійович - це наш земляк, молодий юнак, який отримав поранення у зоні проведення ООС 21 квітня цього року та після виснажливих операцій  помер у шпиталі 8 травня. Він похований на Алеї Героїв у Миргороді.

З метою відзначення жителів громади, які проявили мужність, героїзм, незламність духу у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Положенням про почесні відзнаки Миргородської міської ради та її виконавчого комітету передбачено  присвоєння такого звання.

Інші  проєкти рішень, які також підтримали члени комісії, передбачали внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року №58 "Про затвердження Програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік"; Про затвердження Положення про відділ ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Миргородської міської ради; Про затвердження Положення про організаційний відділ в новій редакції.

Після детального обговорення проєктів рішень, підготовлених начальниками профільних відділів, комісія погодила матеріали  для подальшого їх затвердження на сесії, яка відбудеться 10 вересня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]