Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перше засідання робочої групи зі стратегічного планування Миргорода
2016-07-12

У Миргороді почали роботу над розробкою Стратегії міста. Послідовність дій та головні принципи обговорили на першому засіданні Робочої групи зі стратегічного планування, що відбулося 12 липня у залі засідань міської ради. Методологію стратегічного планування представили головний експерт і керівник групи експертів проекту ПРОМІС "Партнерство для розвитку міст" Ігор Лепьошкін та консультанти Проекту: Ігор Гірчак та Олег Левченко.

За словами першого заступника міського голови Сергія Швайки, у 2016 році закінчується дія Стратегічного плану, який було затверджено ще в 2006 році. Розробка ж нового документу потребує певних фінансових затрат та залучення відповідних спеціалістів. Тому було прийнято рішення з допомогою проекту "ПРОМІС" підготувати новий Стратегічний план на п’ять років. Зважаючи на те, що в перспективі Миргород розширить межі, до складу робочої групи включені сільські ради, що знаходяться поблизу міста. Майбутній документ буде спільним планом дій для нової територіальної громади. Особливістю цього документу буде територія охоплення перспективної співпраці. Раніше проведені переговорили з представниками сільських громад демонструють зацікавленість та готовність до взаємодії.

Долучитися до співпраці над розробкою Стратегії Миргорода може кожен зацікавлений. Пропозиції подавати у каб. №6 (відділ економічного прогнозування міської ради).

"ПРОМІС" – це спільний проект Асоціації міст України та канадських муніципалітетів. Спрямований він на зміцнення муніципального сектору в Україні шляхом розвитку місцевої демократії та підтримки процесів децентралізації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]