Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Переможний виступ агітбригади "Джерело"
2015-05-15

У Полтаві відбувся обласний етап конкурсу-огляду екологічних агітбригад та театрів, в якому взяли участь переможці зональних етапів. Їх було 16. У зональному конкурсі перемогла команда "Джерело" під керівництвом Олени Гулої з центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Миргорода.

Тема конкурсу була надзвичайно важлива й актуальна: збереження водних ресурсів  як нашої країни, так і всієї планети.  Лейтмотивом усіх виступів були слова Антуана де Сент-Екзюпері: "Вода! Ти не маєш ні смаку, ні запаху, тебе не опишеш, тобою насолоджуєшся, не розуміючи, що ти є. Ти не просто необхідна для життя, ти і є життя". У виступах юних екологів  звучали заклики  економно використовувати воду в побуті, застосовувати сучасні технології очистки у промисловості, охороняти унікальні водні пам'ятки природи, стверджувалася думка,  що вода - найважливіший фактор життєдіяльності людини. Миргородська агітбригада звернулася до присутніх із таким мудрими словами: "Очистимо струмки - і будуть жити ріки, бо із малих струмків течуть  річки великі".

У напруженій боротьбі перемогу здобули юні екологи з міста Комсомольська. А наша команда зайняла друге почесне місце. Голова журі Бедніна В.Г. - директор Полтавського обласного ЕНЦУМу - тепло привітав переможців і побажав усім учасникам дбайливо ставитися до навколишнього середовища, а особливо до води, яка є невід'ємною умовою існування, здоров'я і активної діяльності людини.

Екологічний прес-центр ЦЕНТУМу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]