Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Передчуття весни в Миргороді
2019-03-08

Серед усіх свят 8 Березня відзначається своєю особливою чарівністю і неповторністю, є символом доброти, кохання, радості і тепла. Кожна жінка уособлює Весну, Любов та Красу. Представниць прекрасної статі нашого міста вшанували 7 березня у Центрі естетичного виховання на загальноміському урочистому заході, присвяченому Міжнародному жіночому Дню, під назвою "Передчуття весни".

Напередодні весняного свята миргородських жінок привітав міський голова Сергій Соломаха. Він побажав усім любові, добра та миру, зазначивши, що сучасній жінці підвладно все, проте, як і багато віків тому, більш за все їй потрібне кохання рідної людини, любов і повага дітей, шана та турбота друзів. Міський голова подякував жінкам за працю на благо нашого міста, побажав нев'янучої краси, гармонії та добробуту в родинах.

Продовжився святковий захід великим весняним концертом за участю вихованців дитячої музичної школи ім. А. Коломійця, колективів Центру естетичного виховання та ансамблю "Миргородський сувенір".

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]