Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оздоровча зарядка – запорука активного довголіття
2021-10-28

     В умовах пандемії студенти Університету III віку живуть своїм здоровим життям та проводять більше часу на свіжому повітрі. Вони залишаються фізично активними, ведуть здоровий спосіб життя та зберігають бадьорість і рухливість. У літньому віці оздоровча зарядка має велике значення для зміцнення здоров’я і допомагає збільшити тривалість активного трудового життя. 

 Бадьорі і енергійні студенти прагнуть залишатися у тонусі у будь – якому віці. Активний відпочинок позитивно впливає на здоров’я, емоції і хороше самопочуття. Зараз чудова осіння пора, тому заняття проводяться на свіжому повітрі, що сприяє загартовуванню організму підопічних Територіального центру, несе додатковий оздоровчий ефект та зміцнює імунітет. Вони загартовують не лише тіло, а й дух наших студентів. При виборі фізичних навантажень враховується віковий фактор та виконуються всі карантинні норми.

    Пам’ятайте, що оздоровча зарядка – запорука активного довголіття і почати займатися спортом ніколи не пізно. Якщо вам за 60, і ви не знаєте, як активно проводити дозвілля – запрошуємо до нас, в  Університет III віку!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]