Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Отримувачам субсидій та пільг збільшать виплати через підвищення тарифів
2021-01-26

У зв’язку зі змінами цін та тарифів на оплату комунальних послуг  управління соцзахисту проводять перерахунки розмірів субсидій та пільг за січень 2021 року. Звертатися з питань проведення перерахунків та подавати додаткові документи до управлінь соцзахисту одержувачам житлових субсидій та пільг не потрібно. Відповідно до законодавства, розмір субсидії розраховуються як різниця між вартістю житлово-комунальних послуг у межах встановлених соціальних нормативів та розміром обов’язкового відсотка платежу, який визначається індивідуальної для кожної сім’ї.

Тому для одержувачів субсидій збільшення вартості використаних комунальних послуг в межах соціальних норм буде відшкодовано за рахунок збільшення розміру субсидії. При цьому, обов’язковий відсоток платежу для сім’ї залишається незмінним.

Родинам, які раніше не користувались житловою субсидією, а також родинам, які використовують електричну енергію для опалення, для визначення права на отримання субсидії рекомендують подати відповідну заяву та декларацію.

З 1 січня 2021 року документи на призначення державних соціальних гарантій, в тому числі житлових субсидій, подаються до:

  • відділів соціального захисту відповідної територіальної громади або визначеної посадової особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради;
  • посадових осіб центру надання адміністративних послуг (у разі їх створення).

В територіальних громадах, до складу яких увійшли міста обласного значення (м. Полтава, м. Кременчук, м. Лубни, м. Миргород, м. Горішні Плавні) заяви з необхідним пакетом документів на призначення державних соціальних гарантій приймаються управліннями соціального захисту населення відповідних міських, районних у містах рад.

Документи в електронному вигляді можливо подати через сайт Мінсоцполітики в розділі Е-сервіси за посиланням: subsidii.mlsp.gov.ua.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]