Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Освітянська спільнота Миргородської громади в очікуванні Першовересня
2021-08-27

Уже традиційно перед початком нового навчального року освітяни Миргородської громади підбили підсумки роботи навчального року, що минув, та окреслили найголовніші завдання на перспективу. Керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко подякувала педагогічним працівникам, які разом з дітьми і батьками освоїли дистанційну форму навчання та досягли вагомих результатів у роботі. Акцентувала на викликах, які,  ймовірніше,  через  прогнозовану чергову хвилю пандемію чекатимуть вчителів та учнів упродовж року. Наголосила на необхідності вакцинації працівників освітянських закладів, аби мати можливість якнайменше працювати дистанційно.

Про досягнення освітян докладно розповіла начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. Тетяна Миколаївна конкретизувала підсумки роботи по кожному закладу освіти та позашкілля. Відзначила роботу шкіл, які з першого вересня працюватимуть у новому статусі, подякувала колегам за  активність у навчально-виховному процесі та осучасненню матеріально-технічної бази. Закликала вчителів брати  активнішу  участь у різних програмах та проєктах з метою залучення додаткових коштів для своїх закладів. Подякувала за те, що дарували впевненість у своїх силах вихованцям та школярам, допомагали їм перемогти у різноманітних конкурсах та олімпіадах, які проходили онлайн.

На зібранні було обговорено питання створення власної внутрішньої системи забезпечення якості освіти у кожному закладі освіти, про реалізацію пілотного проєкту «Нова українська школа» та інші актуальні теми.

Також на засіданні групі працівників освіти було вручено почесні грамоти та подяки за добросовісне й сумлінне виконання обов'язків.

 Фотогалерея 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]