Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Основні аспекти фінансової дисципліни місцевих громад обговорили під час регіональної конференції
2021-09-19

У п’ятницю, 17 вересня, у Харкові, за ініціативи Рахункової палати та підтримки Європейських партнерів  відбувся II етап регіональної конференції «Посилення фінансової дисципліни місцевих громад. Роль та функції Рахункової палати». Активну участь у конференції взяли керівники органів виконавчої влади Харківщини, Полтавщини, Сумщини, Луганщини і Донеччини, народні депутати, голови ОТГ, представники органів місцевого самоврядування, науковці.

У складі делегації Полтавщини був Миргородський міський голова Сергій Соломаха. Під час конференції було порушено питання щодо здійснення контролю за використанням бюджетних коштів, обговорено шляхи зміцнення фінансово-бюджетної дисципліни.

У своєму виступі голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов зауважив: «Вкрай приємно було отримати запрошення до участі у конференції, щоб відверто проговорити питання, які безпосередньо турбують виконавчу владу в областях і органи місцевого самоврядування. В нинішніх умовах пандемії, коли в пріоритеті питання збереження життя та здоров'я людини, ми маємо забезпечити ефективну співпрацю на місцях, отримати, перш за все, не фіскальну, а сервісну функцію з боку органів фінансово-бюджетного контролю»,  - підсумував очільник Полтавської області.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]