Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оперативна нарада з комунальними службами
2022-12-09

Робота комунальних служб та забезпечення жителів комунальними послугами -  ці питання постійно у полі зору міської влади. 9 грудня міський голова Сергій Соломаха провів нараду з керівниками відповідних служб. У ході зустрічі, зокрема, спланували, як вирішити ситуацію з обігрівом будинків на окремих вулицях, де тривалий час немає світла.

Ситуація, що виникла із роботою котельні по вулиці Шишацькій, не з простих. Щоб уникнути подібних проблем, коли від електроенергії відключають відразу споживачів двох черг, ведуться непрості перемовини із керівниками районної та обласної військових адміністрацій, а також керівництвом «Полтаваобленерго» щодо підключення проблемної котельні до іншої лінії електропередач, яка не підпадає до планових відключень. 

За словами керівника КП "Миргоргородтеплоенерго" Камандара Байрамова, котельню на вулиці Шишацькій, яка у списку відключень, запускали від генератора у проміжках, коли не було світла. Однак, за словами фахівців, робота резервних джерел живлення також має певний часовий графік і не може на весь період відсутності електроенергії працювати. На наступному тижні фахівці "Миргородтеплоенерго" планують виконати відповідні технічні роботи, щоб підтримувати в будинках на Шишацькій та Свидницького певний температурний режим.

Обговорили на нараді і роботу підприємства "Миргородводоканал". Через систематичне відключення електропостачання, центральний офіс тимчасово змінить адресу. Для надання більш якісних та безперебійних послуг абонентам весь головний офіс перемістився на вулицю Гоголя, 107 (2-й поверх приміщення Пенсійного фонду). Крім організаційних питань, увагу акцентували на роботі резервного обладнання, яке підтримує систему водопостачання та водовідовідведення у нинішніх непростих реаліях.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]