Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ОНОВЛЕНИЙ ІНТЕРНЕТ-ЦЕНТР У МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ДЛЯ ДОРОСЛИХ
2015-08-31

В умовах сучасного інформаційного суспільства бібліотекам дедалі складніше витримувати конкуренцію, зберігати актуальність, залишатися сучасними інформаційними центрами. Будь-якій книгозбірні зараз складно, і не всі витримують такі випробування. Проте Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих ім.Д.Гурамішвілі досі тримає марку сучасної книгозбірні, відкритої для читача. 2008 року в бібліотеці був відкритий Інтернет-центр, що забезпечував відвідувачам доступ до електронної інформації.

На жаль, технічні вимоги до апаратури змінюються швидше, ніж бібліотека здатна реагувати на ці зміни. Наш Інтернет-центр завжди намагається надати користувачам увесь спектр послуг, щоб люди отримали необхідну інформацію, могли скористатися "Скайпом" або роздрукувати необхідний документ. Та, на жаль, із 2008 року минуло вже багато часу (а для комп'ютерів це вже поважний вік!), і через застарілість обладнання ставало дедалі важче задовольнити інтереси відвідувачів. Не всі ставились із розумінням до наших технічних проблем. Було прикро і незручно пояснювати людям, що в нас немає коштів, щоб придбати новіші комп'ютери.

Колектив бібліотеки хоче подякувати виконавчому комітету міської ради в особі міського голови Сергія Павловича Соломахи за небайдужість до проблем бібліотеки та допомогу в переоснащенні Інтернет-центру. На прохання керівництва бібліотеки нам були виділені кошти, завдяки чому ми змогли придбати сучасне обладнання для Інтернет-центру. Це також не було б можливим без підтримки відділу культури та туризму Миргородської міської ради в особі начальника Лариси Миколаївни Педченко. Ми дуже вдячні за цю важливу і своєчасну допомогу, адже час зараз складний і неможливо задовольнити запити всіх. Тим цінніше, що міська влада змогла відповісти на наше прохання.

Тепер Інтернет-центр зможе краще, швидше і якісніше обслуговувати наших відвідувачів, а також ефективніше забезпечувати інформаційно-просвітницьку діяльність бібліотеки.

Колектив Миргородської міської публічної

бібліотеки для дорослих ім.Д.Гурамішвілі

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]