Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оформлення ID-картки для ЗНО
2018-02-06

Відбулися зміни у чинному законодавстві, згідно з якими отримати паспорт громадянина України є обов`язком особи, яка досягла 14-річного Нині учасники проходження зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) повинні мати паспорт громадянина України (ID-картку) для реєстрації.

Отже, норма, що передбачала можливість подання копії свідоцтва про народження замість копії паспорта для реєстрації для участі у ЗНО особами, яким станом на 01 вересня року не виповнилося 16 років, скасована. Як відомо, реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання розпочалася 06 лютого і триватиме до 19 березня з внесенням змін до реєстраційних даних до 02 квітня. Вийняток щодо обов'язкової наявності паспорта для реєстрації на ЗНО будуть діяти лише для деяких категорій учасників ЗНО. А саме, стосуватимуться тих, які не мали можливості отримати паспорт у зв’язку з проживанням на окупованих територіях, іноземців або осіб без громадянства.Враховуючи це, Миргородським МРВ УДМС України в Полтавській області забезпечується пріоритетне оформлення та видача паспорта громадянина України випускникам навчальних закладів При цьому повідомляю про те, що попередньо записуватись на чергу для подачі документів немає потреби, тому що черги на оформлення паспорта в Миргородському МВ відсутні. Затримок друку паспортів (ID-карток) немає, всі паспорти надходять вчасно, у визначений строк 10 або 20 робочих днів.

Для оформлення паспорта необхідно подати свідоцтво про народження та ідентифікаційний код, паспорти батьків, або хоча б одного із них. Ніяких інших довідок, в тому числі і довідку про реєстрацію місця проживання подавати не потрібно.

Звертаюся , в першу чергу, до випускників шкіл та їх батьків: не зволікайте з оформленням, звертайтесь і отримуйте паспорт громадянина України.

Графік роботи Миргородського МРВ УДМС України в Полтавській області: вівторок, четвер з 8:00 до 17:00; середа, п’ятниця з 9:00 до 18:00; субота з 8:00 до 15:45. Вихідні: неділя, понеділок. Довідки за телефоном 5-24-94.

Марія Литвишко,

начальник Миргородського МРВ УДМС

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]