Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили проект Держбюджету на 2018-й рік
2017-10-26

25 жовтня міський голова Сергій Соломаха взяв участь у засіданні Правління  Асоціації міст України та у робочій нараді, яку проводив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман за участю представників профільних міністерств та відомств.

Основним питанням порядку денного двох засідань стало обговорення проекту Державного бюджету на 2018 рік та бюджетне забезпечення  територіальних громад у поточному та наступному роках.

На засіданні Правління Асоціації міст України міські голови обговорили бюджетну ситуацію  нинішнього року та  перспективу формування фінансових документів на 2018 рік з врахуванням особливостей майбутнього державного кошторису. Керівники громад стурбовані тим, що деякі функції, зокрема у соціальній сфері, держава делегує місцевим бюджетам, без фінансової підтримки. Питання виникають і по деяких інших позиціях, передбачених проектом Державного бюджету наступного року.

Свої пропозиції та зауваження члени Правління Асоціації міст України мали змогу поставити особисто Прем'єр - міністру України Володимиру Гройсману під час робочої наради щодо обговорення бюджетного забезпечення територіальних громад у цьому та наступному роках. В обговоренні проблемних питань, порушених членами Асоціації міст України, також взяли участь представники Кабінету Міністрів та  профільних міністерств.

Як повідомив міський голова, голова Правління РВ АМУ Сергій Соломаха, деякі питання, після дискусійного обговорення було вирішено, а по деяких позиціях запропонували створити робочу групу для подальшого вивчення проблем та шляхів їх вирішення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]