Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нові перемоги юних музикантів
2015-05-13

Із 30 квітня по 3 травня 2015 року у місті Дрогобичі на базі кафедри музичних інструментів і вокалу Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка відбувся VIII міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «Perpetuum mobile».

Конкурс об’єднав усі рівні  музичної освіти – від учнів початкових мистецьких навчальних закладів до студентів вищих мистецьких навчальних закладів, професійних виконавців та творчих колективів. Позмагатися у майстерності гри на народних інструментах сюди приїхали понад 700 музикантів з України, Білорусі, Литви.

Слід зазначити, що у форматі  конкурсу паралельно відбувалися науково-практичні конференції, методичні семінари, концерти видатних виконавців, презентації нових публікацій та нотних видань, майстер-класи, цікаві спілкування з колегами та однолітками.

Оцінювало виступи конкурсантів надзвичайно авторитетне та висококваліфіковане журі, до складу якого ввійшли заслужені діячі мистецтв, народні артисти, професори консерваторій з України, Білорусі, Литви, Польщі, Італії.

Потрібно зауважити, що «Perpetuum mobile» (в перекладі «вічний рух») - конкурс найвищого рівня в Україні для баяністів та акордеоністів. Взяти участь у ньому – це вже великий крок до перемоги, а стати лауреатом – це уділ найкращих і найвіртуозніших музикантів.

Учні Миргородської дитячої музичної школи імені А.П.Коломійця вже не вперше досить успішно беруть участь у цьому складному міжнародному змаганні. Це Заремба М., Герасименко А., Лавріненко В.

А от акордеоніст Ковальчук Назарій, який тільки цього року розпочав конкурсну діяльність та вже має перемоги на обласному та Всеукраїнському рівнях, вирішив спробувати власні сили і на міжнародному конкурсі.

У I категорії А (до 12 років), де виступав Назарій, змагалося 25 учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів із різних країн.

У нелегких творчих змаганнях Ковальчук Назарій (клас викладача Кацарської І.В.) отримав заслужене визнання і здобув третє місце.

Переможці отримали диплом лауреата та нагороджені медаллю.

Колектив дитячої музичної школи ім. А. П. Коломійця вітає Назарія із заслуженою перемогою, бажає йому не зупинятися на досягнутому, успішно підкорювати все нові і нові конкурси!

Адміністрація дитячої музичної школи ім. А. П. Коломійця

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]