Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нові методи і форми удосконалення професійної майстерності учителів англійської мови
2015-11-05

У СШ І-ІІІ ст. №5 відбулася науково-практична конференція Асоціації учителів англійської мови м. Миргорода. Педагоги ділилися своїм досвідом, новими технологіями навчання іноземної мови. На конференцію були запрошені колеги із Гадяча та Охтирки, Миргородського району. Із вітальним словом до присутніх звернулася президент Миргородської Асоціації Зайцева Антоніна Юхимівна. Вона наголосила на важливості проведення конференції, запросила до співпраці усіх бажаючих.

Дуже цікавою технологією навчання англійської мови поділилися учитель із Охтирки Р.М. Шаманська. Вона презентувала технологію «Перевернутого навчання». Руслана Миколаївна зазначила, що «Перевернуте навчання» – це форма активного навчання, яка дозволяє «перевернути» звичний процес навчання таким чином: домашнім завданням для учнів є перегляд відповідних відеофрагментів із навчальним матеріалом наступного уроку, учні дивляться вдома короткі відеолекції, а в класі час використовується на виконання практичних завдань. Відеолекції часто розглядаються як ключовий компонент в «перевернутому» підході, вони створюються викладачем і розміщуються в Інтернеті. Руслана Миколаївна люб’язно надала учителям електронні адреси та посилання на сайти, де можна створити відеолекції і поділитися ними в Інтернеті. ЇЇ майстер-клас по створенню таких відеофрагментів із навчальним матеріалом запевнив колег в успішності впровадження даної технології на уроках англійської мови.

Волонтер Корпусу Миру Пол Клейн надав майстер – клас  по проведенню партнерських уроків, які досить активно впроваджуються у СШ І-ІІІ ст. №5 м. Миргорода. У цей же день учителі прослухали вебінар «Англійська мова у молодшій школі», проведений педагогом з м. Ужгорода Наталею Данильченко. Дякуючи Skype, на конференції мали змогу бути присутніми колеги Асоціацій учителів англійської мови Полтавщини та м. Одеси. 

Усатенко О.О., методист ММК

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]