Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нехай нерозмежованою залишиться навіки наша Україна
2018-02-05

У Центрі естетичного виховання пройшло свято з нагоди Дня Соборності України, 100-річчя прийняття Четвертого Універсалу Української Центральної Ради та 100-річчя бою під Крутами. Це була подорож у минуле «Нехай нерозмежованою залишиться навіки наша Україна».

На свято завітали вихованці гуртків декоративно-ужиткового відділу, «Петрушка – Браво» та «Калинове намисто». На цьому заході  були висвітлені події державотворення; злуки Західно–Української Народної Республіки в єдину Соборну Українську Народну Республіку; проголошення 22 січня 1918 року Четвертого Універсалу про державність України та про хід подій бою під Крутами.

Як підсумок – перевірили знання дітей про українську мову, народні свята, про знання прислів’їв, приказок та казок. Гуртки «Калинове намисто» (керівник Ю. Манофа) та «Живе слово» (керівник В. Чемара) показали цікавий обряд на Меланки та Василя. Родзинкою свята стала солістка гуртка «Калинове намисто» Вікторія Позенко з піснею «Моїй Україні». Переглянули архівний відеоматеріал про Соборну Україну та бій під Крутами. Під час всього заходу демонструвалася презентація «Нехай не розмежованою залишиться навіки наша Україна».

Вкінці подорожі вихованці гуртка «Калинове намисто» разом із глядачами виконали пісню «Заспіваймо пісню про Україну» і як підсумок – всі присутні на святі взялися за руки, підтримуючи ідею Соборної Української Держави.

Підготувала цей захід методист ЦЕВ В. Отисько; ведучими свята були заступник директора з навчально-виховної роботи В. Чемара та методист В. Отисько.

                                              Валентина Отисько,

 методист Центру естетичного виховання

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]