Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання з питань цивільного захисту
2015-02-06

06 лютого у залі засідань міської ради відбулося навчання з питань цивільного захисту. На ознайомчий семінар запросили керівників підприємств, установ, організацій та торговельних закладів. Представники відділу цивільного захисту міської ради та фахівці УДСНС у Полтавській області розповіли про першочергові заходи у разі виникнення надзвичайної ситуації у Миргороді.

Як зауважив перший заступник міського голови Сергій Павленко, відповідні навчання та тренувальні збори відбуваються у рамках заходів, передбачених розпорядженнями міського голови Сергія Соломахи, голови Полтавської ОДА Валерія Головка та Уряду. У зв’язку із загостренням ситуації на Сході Україні, кожна територіальна громада переведена у режим підвищеної готовності і має добре підготуватися, щоб у разі загрози, мешканці змогли захиститися. Для цього у місті створено мобільну групу для оперативного реагування на ймовірні надзвичайні ситуації природного та техногенного характеру, виділена спеціальна техніка на підприємствах для ліквідації викликів, облаштовують підвальні приміщення та здійснюється додаткове патрулювання міста за участю громадських активістів. Інформаційну підтримку надають спеціалісти навчально-методичного пункту Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області. Фахівці розробили відповідні пам’ятки та відео-ролики про те, як діяти в екстрених ситуаціях. Усі охочі можуть отримати брошури у Олександра Маляра, попередньо зателефонувавши  на номери 056-655-14-82, 096-535-14-09.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]