Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальні збори з територіальної оборони
2017-11-16

Полтавським обласним військовим комісаріатом продовжуються заходи щодо підготовки підрозділів, які у випадку введення в країні правового режиму чи за окремим розпорядженням відповідатимуть за охорону оборону важливих об’єктів, боротьбу з диверсійними групами, прикриття державного кордону та організацію комендантської служби.

Із 31 жовтня по 5 листопада під Полтавою на базі однієї із військових частин Полтавським обласним військовим комісаріатом проведені навчальні збори з територіальної оборони з практичним призовом та формуванням стрілецького батальйону.

В перші дні зборів Полтавський обласний та районні військові комісаріати провели оповіщення, збір та комплектування стрілецького батальйону. Особовий склад батальйону розміщений у стаціонарних умовам а саме в  казармених приміщеннях, харчування організовано в стаціонарній їдальні з триразовим харчуванням.

Особовим складом обласного військового комісаріату сумісно з досвідченими інструкторами Громадського об'єднання «Єдність і братерство» організовано декілька навчальних місць на яких протягом декілької днів відпрацьовувалися питання:

організації пропускного режиму;

виявлення та протидії диверсійним групам противника, унеможливлення провезення в автомобільному транспорті зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв;

«зачистці» будинку від сепаратистів;

заняття з вогневої підготовки де військовозобов’язані вивчають тактико-технічні характеристики штатної стрілецької зброї;

розборки , зборки автомата, підготовки  до стрільби, та виконання вправи;

навчання особового складу займати вогневу позицію, місце для стрільби, положенню для стрільби, сектору обстрілу та вести стрільбу, контролювали виконання стрільб;

навчався займати вихідну позицію для атаки і маскування. Підготовку до атаки з траншеї, подолання мінно-вибухових загороджень по раніш пророблених проходах. Відпрацьовувались питання руху по пересічній місцевості зі стрільбою на ходу з подоланням штучних перешкод, знищення противника вогнем, гранатами, багнетом і прикладом.

За результатами проведення навчальних зборів з особовим складом батальйону територіальної оборони військовий комісар Полтавського обласного військового комісаріату полковник Д.А.Губський заохотив та відзначив грамотами кращих військовозобов'язаних.

 

Прес-служба Полтавського ОВК

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]