Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Належний персонал належного ЦНАП: «U-LEAD з Європою» презентувала тренінгову програму для працівників ЦНАП
2019-04-26

25 квітня 2019 року в Києві відбулася панельна дискусія «Персонал публічних сервісних інституцій: яким він має бути?». Під час заходу експерти напряму з покращення якості надання адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» презентували тренінгову програму для працівників ЦНАП, яка складається з п'яти тематичних модулів та методологічного Посібника.

У презентації взяли участь понад 30 очільників громад та керівників ЦНАП, які в рамках події пройшли практикум від експертів з адмінпослуг на тему «Інструменти підвищення людського потенціалу ЦНАП у громадах». Від Миргорода учасниками заходу були керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко та керівник ЦНАП Оксана Коротіна.

Презентація програми відбулася в форматі панельної дискусії за участі Льва Парцхаладзе, заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Тетяни Ковтун, заступника Державного секретаря Секретаріату Кабінету Міністрів України, Ольги Калініченко, регіонального координатору напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою», Марини Білинської, віце-президента Національної академії державного управління при Президентові України, Володимира Купрія, першого заступника Голови Національного агентства України з питань державної служби.

Навчальний курс розроблений провідними українськими експертами з адміністративних послуг та включає в себе всі ключові аспекти підготовки працівників для роботи в належних високоефективних центрах надання адміністративних послуг. 448 співробітників ЦНАП вже пройшли навчання в рамках реалізації Початкової Фази Програми і надають якісні послуги мешканцям своїх громад. Під час реалізації першого та другого раундів Фази Впровадження більше 5 тисяч працівників ЦНАП та лідерів громад пройдуть навчання за тренінговою програмою.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]