Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На позачерговій сесії розподілили кошти
2016-07-15

15 липня в залі засідань міської ради відбулася тринадцята позачергова сесія міської ради сьомого скликання. Депутати, зокрема, розглядали та приймали рішення з питань, що стосуються перерозподілу дохідної частини бюджету та тарифів на житлово-комунальні послуги. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

Перед початком роботи міський голова представив нового керівника Миргородського відділу поліції. Ним став Микола Кульчицький. Новий очільник   родом із Вінницької області. Підполковник поліції обіймав посаду заступника начальника  Одеського Управління по боротьбі із злочинами, потім був начальником Кременчуцького відділення ГУНП в Полтавській області. Після переатестації його призначено в Миргород.

Щодо сесійних питань, то до порядку денного було внесено запропоновані питання депутатами Олегом Говорухою та Анатолієм Вороновським про мораторій  на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги в Миргороді.

З подання начальника фінансового управління  Сергія Скляра було затверджено інформацію про виконання бюджету за шість місяців поточного року. Понад план надійшло 19,5 млн.грн. За словами доповідача, відповідно до бюджетного Кодексу, кошти підпадають перерозподілу. Сергій Скляр назвав розпорядників коштів та суми, які попередньо було  узгоджено та обговорено на бюджетній та спільній депутатських комісіях. Однак, під час розгляду питання у депутатів виникло чимало зауважень щодо визначених цифр, потреб замовників та розрахунків.

Після депутатських виступів та реплік міський голова запропонував кожну з цифр даного рішення голосувати окремо. В результаті голосування лише одну позицію не було підтримано( 22 тис.грн. для  ВЖКГ).

Після цього депутати проголосували рішення "в цілому" за яким на потреби міста надійшло 16,5 млн. грн., в тому числі на реконструкцію мосту - 2,6 млн.грн.

Коментуючи дебати в залі, що точилися довкола головного питання сесії – виділення додаткових коштів на ремонт мосту - Сергій Соломаха вкотре розповів про хід реконструкції мосту та співфінансування робіт. Мер зазначив, що державне фінансування з Фонду Регіонального Розвитку передбачено на кінець осені (8 млн.грн.). Торік кошти з держбюджету також надійшли наприкінці листопада. У повному обсязі їх освоїти не вдалося. Тому доцільно зараз спів фінансувати місцеві кошти на будівництво, щоб виконати більший об’єм робіт, бо за державні гроші в основному йде закупка матеріалів. До того ж після проведення додаткових обстежень, виникли непередбачені видатки. Повторно використати балки, як планували -  неможливо. Тож по суті, ремонт мосту  перетворився на будівництво. Якщо на початку робіт Проектом передбачалося 20 млн.грн., то нині сума витрат зросла на 50%.

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]