Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На Острові відбулися змагання юних рибалок
2016-07-02

27 червня активісти громадської організації "Миргородський рибальський клуб" за підтримки відділу у справах спорту, сім'ї та молоді міської ради провели традиційні змагання із ловлі риби поплавковою оснасткою серед дітей віком від 6 до 15 років «Поплавчанка 2016».

На дитячі змагання із рибної ловлі на поплавкову оснастку, що на зоні відпочинку Острів відбуваються вже третій рік поспіль, прибуло чимало учасників. Це і не дивно, адже до спортивного свята, яке, до речі, відбулося у Всесвітній день рибальства, організатори приготували кілька приємних сюрпризів. Першим із них стала презентація благоустрою берегової смуги водойми. Тут активісти-природолюби змогли втілити у життя один із проектів-переможців конкурсу міської програми "Підтримка муніципальних ініціатив". За фінансової підтримки міської ради, встановили зручні столи із лавками та мангалами для цивілізованого відпочинку містян на природі. На урочисте відкриття змагань та презентацію проекту прибув і очільник міста - Сергій Соломаха. Він подякував членам ГО "Миргородський рибальський клуб" за їхню активну позицію та ініціативність, результатом якої стала реалізація ще одного соціально значимого проекту.

В свою чергу громадські активісти висловили подяку міській владі, яка запроваджує в місті такі проекти, як "Підтримка муніципальних ініціатив", надаючи можливість миргородцям самим обирати, на що спрямовувати кошти бюджету.

Привітав учасників змагань і начальник відділу у справах спорту, сім'ї та молоді Володимир Фісик. Особливу увагу присутніх він акцентував на техніці безпеки та нагляді дорослих за  дітьми.

Після жеребкування 42 учасники розмістилися по визначених секторах та по сигналу приступили до риболовлі. За годину стало зрозуміло, що лускаті розподілилися по території водойми не рівномірно. Поблизу одних рибалок клювало дуже добре, а комусь зовсім не пощастило бодай побачити коливання поплавка. Дві години, відведені для риболовлі, промайнули майже не помітно. Сигнал головного судді про завершення турніру сповістив, що пора виймати снасті із води та фіксувати результати для визначення переможців. Варто зауважити, що після зважування улову і занесення даних до турнірної таблиці, уся жива риба була одразу ж повернута назад до водойми.

Доки судді визначали переможців, учасникам презентували другий приємний сюрприз - смачну польову козацьку кашу, щоб відновити втрачені під час боротьби сили. Це про дітей потурбувався спонсор - ТОВ "Промінь" із с. Білики та його директор Володимир Михайленко. А ще один з постійних спонсорів - Миргородський завод мінеральних вод - забезпечив усіх мінеральною водою.

 Третій сюрприз рибалок-спортсменів очікував уже на етапі нагородження. До цінних призів переможцям турніру додали пластикові картки для отримання готівки у банку. Їх вручив директор Полтавського головного регіонального управління "Приватбанку", депутат міської ради та активний учасник рибклубу Олександр ЦИСЬ.

У підсумку змагань у віковій категорії від 6-ти до 10 років третє місце посів Андрій Бугаєнко, друге - Данило Рудюк, і перше - Максим Ячало. Серед старших учасників від 11 до 16 років третє місце посів - Максим Дубина, друге - Володимир Лазоренко і перше - Антон Індиченко. Також були вручені призи і дипломи у номінаціях перший улов, найбільша впіймана риба, незвичайний улов, наймолодші учасник та учасниця змагань, іменинник турніру, за волю до перемоги. Усім представницям слабкої статі у номінації "Рибалка СОНЯ" також вручили спецпризи.

Переможцям вручили призи від відомих на теренах України компаній виробників риболовних товарів "Салмо" та виробника прикормки "Фішінг рой".

Заохочувальні подарунки від спонсорів турніру отримали навіть ті учасники, яким не пощастило упіймати рибку під час змагань.

За матеріалами телестудії "Миргород".

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]