Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці вшанували пам’ять Героїв Чорнобиля
2019-04-26

26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна катастрофа в історії людства - аварія на Чорнобильській АЕС. Генеральна Асамблея ООН проголосила 26 квітня Міжнародним днем пам'яті про чорнобильську катастрофу. Вшанування Героїв та жертв Чорнобильської трагедії відбулося і в Миргороді. Реквієм з нагоди 33-х роковин аварії пройшов у Сквері Чорнобильської Слави. Представники міської і районної  влади, чорнобильських організацій, громадських і трудових колективів, молодь принесли квіти до пам'ятної композиції та подякували землякам за врятовану планету.

Від імені міської ради слово мав заступник міського голови Олександр Гуржій. "Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було багато миргородців. Не шкодуючи себе, ризикуючи власним життям, вони захистили світ від радіаційного лиха. Багато з учасників ліквідації, на жаль, уже відійшли у вічність. Світла пам’ять усім, хто через хвороби, спричинені радіацією, не дожив до цього дня,"- сказав він. Побажав  ліквідаторам, постраждалим  та їхнім родинам злагоди й щастя, міцного здоров’я.

Щемні промови лунали із вуст представників громадських чорнобильських організацій.  Ліквідатори згадали побратимів, які пішли пепедчасно з життя, закликали  не забувати   про гіркі події, пам'ятати та шанувати подвиг Героїв-чонобильців.

Продовжився захід тематичними композиціями, які  підготували старшокласники та артисти Центру культури та дозвілля.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]