Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці відзначили День Соборності
2020-01-22

22 січня, з нагоди Дня Соборності України, у Миргороді відбулася акція єднання. Учасники заходу, тримаючи в руках синьо-жовтий стяг, пройшли шляхом історії - від Козака і до Шевченка. Почесне право нести державний стяг надали миргородцям, які добрими справами прославляють наше місто. Колона вирушила від пам'ятника "Миргородським козакам" і центральною вулицею прийшла до пам'ятника Тарасові Шевченку. Державна символіка та квіти в руках патріотів створили "живий" ланцюг.

Біля пам'ятника Кобзареві ведучі заходу розповіли про історію визвольної боротьби та славетних українців, які віддали життя за свою незалежність. Після цього учасники акції спільно виконали гімн України та вшанували полеглих за суверенітет нашої держави.  Поклали квіти до підніжжя постаменту національного пророка.

Фотогалерея заходу

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]