Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородському ПТУ № 44 - 75 років
2021-02-08

8 лютого Миргородське професійно-технічне училище № 44 відзначає 75 річницю із дня заснування. За цей час навчальний заклад пройшов шлях від школи механізації до сучасного професійно-технічного навчального закладу. Сьогодні училище є кузнею висококваліфікованих робітничих кадрів для господарства міста, району та області.

Професійно-технічне училище №44 заснували у Миргороді 8 лютого 1946 року. Тоді воно отримало назву "Миргородська школа механізації сільського господарства" і готувало лише трактористів - машиністів широкого профілю та комбайнерів. Із 1975 року в училищі розпочали підготовку кадрів на основі базової та повної загальної середньої освіти. У вересні 1991 року на базі закладу запровадили нову спеціальність: муляр-штукатур, водій категорії "С". З 2001 року тут почали навчати випускників 9 та 11 класів на перукарів-модель'єрів. У липні 2003 року училище отримало ліцензію на навчання фахівців за професією кравець, а за декілька років введено іще одну спеціальність - кухар-кондитер, завдяки інтеграції професій. 20 грудня 2019 року на базі ПТУ №44 відкрився навчально-практичний центр "Електротехнічні технології". Училище постійно розвивається. Так, наприклад, було налагоджено успішну співпрацю з роботодавцями та міжнародними організаціями. Навчальний заклад став активним учасником пілотного проєкту EU4Skills: кращі навички для сучасної України.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]