Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородській водолікарні бути
2016-12-06

Такого висновку дійшли учасники робочої наради, що відбулася у Миргородському краєзнавчому музеї. З конкретними ідеями та напрацюваннями щодо відновлення історичної пам'ятки миргородської водогрязелікарні, збудованої на території курорту земським архітектором Опанасом Сластіоном, в місто приїхали активісти проекту "Школи Лохвицького земства" на чолі з Ольгою Герасим'юк.

Команда однодумців: архітектори, історики, економісти вивчили технічні та економічні характеристики майбутньої пам’ятки українського модерну, що має стати домінантою у комплексній роботі Проекту. Зібрані документи дають зелене світло для того, щоб почати відбудову споруди. Завдання влади та громадськості вирішити шляхи фінансування будівництва цієї історичної, а в перспективі і туристичної візитівки міста-курорту, - зазначив міський голова Сергій Соломаха.

Довідково: У Миргороді Опанас Сластіон спроектував славетну водолікарню, яка тривалий час була символом міста. Проте у 80- х роках її розібрали. Її силует нині є елементом символіки «Миргородкурорту», колись був зображений на етикетці води «Миргородська», але з часом звідти зник. Активісти закликають зберегти вцілілі будівлі відновити їх та нарешті надати унікальним школам статус пам’ятника архітектури національного значення.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]