Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород - з теплом
2016-10-21

Якщо у столиці подачу тепла ще налагоджують, то в нашому місті обігрівати бюджетні та соціальні будівлі почали з 10 жовтня, а житловий фонд - з 12. За словами першого заступника міського голови Сергія Швайки, на момент пуску тепла не обійшлося без аварійних ситуацій. Це відбулося в основному через самовільне втручання у роботу будинкових мереж. Виникали проблеми і через "повітряні пробки" в трубах. Після налагодження теплової системи, станом на 21 жовтня, всі будинки, окрім гуртожитку на вул. Ігнатенка, 6, - обігріваються.

Жителі цієї багатоповерхівки можуть зимувати у холодних кімнатах. Підприємство, яке раніше надавало послуги з теплопостачання, навесні розірвало з мешканцями договір. До осені власники квартир не змогли визначитися і формою управління будинком.  

Оптимальним варіантом вирішення цієї проблеми було б будівництво тепло генераторної за умови співфінансування та участі в міжнародному проекті, - зазначає Сергій Швайка. Одначе люди протягом року так і не змогли домовитися, як будуть зимувати. Будь-які пропозиції у вирішенні цього питання власники житла ігнорували і не йдуть на компроміс та не погоджуються на дольову участь у капремонті. Перемовини з ініціативною групою та з власниками кімнат – безрезультатні. Люди чекають, що їм все зроблять за бюджетні кошти.

Сергій Швайка на черговій зустрічі з власниками кімнат наголосив: всі миргородці -  в рівних умовах. За відповідною програмою мешканці отримують фінансову допомогу на ремонти житлового фонду у співвідношенні 75 на 25 відсотків. Більшу частину грошей дає бюджет. Ті, хто створив ОСББ, змогли зменшити витрати до 5%. Проте ці два варіанти пожильці будинку по вул. Ігнатенка, 6, - не сприйняли.

Питання теплопостачання будинку, де мешкає 120 пожильців, залишається відкритим. Його планують внести на розгляд чергової сесії міської ради.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]