Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідали представники Корпусу миру
2016-07-22

Джейсон Кейн, регіональний офіцер з безпеки Корпусу миру Посольства США в Україні та Іван Никифорук, менеджер програми з питань безпеки з робочим візитом приїхали в Миргород та відвідали місцевий відділ поліції.

Ділова зустріч відбулась за участі начальника Миргородського відділу поліції Миколи Кульчицького, першого заступника начальника відділу поліції Анатолія Антоненка, директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської міської ради Володимира Кір’яна, а також волонтерів Роксани Мартінес і Пола Кляйна, які проживають і працюють в місті Миргороді.

Візит представників Корпусу Миру мав ознайомчий та моніторинговий характер.Іван Никифорук, менеджер програми з питань безпеки Корпусу миру Посольства США в Україні зауважив, що головними завданнями волонтерів є навчання українців англійській мові та робота з молоддю і дітьми.

Презентуючи Миргородщину, начальник Миргородського відділу поліції Микола Кульчицький доповів представникам Корпусу миру про відсутність злочинів на расовому або релігійному ґрунті та акцентував увагу на здійсненні поліцією превентивної роботи серед населення щодо виявлення можливих конфліктних ситуацій, що в свою чергу дає можливість проводити систематичний моніторинг та упереджувати порушення Закону.

У  ході зустрічі присутні обговорили безпеку волонтерів Корпусу миру під час перебування на Миргородщині та взаємодію з поліцією.

Підсумовуючи, Микола Кульчицький запевнив співробітників Посольства США в Україні та волонтерів, які працюють на Миргородщині у всебічній підтримці їхньої діяльності.

За матеріалами Миргородського відділу поліції

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]