Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідали представники Академії Фольке Бернадотта та Асоціації малих міст України
2015-01-22

Академія Фольке Бернадотта (Державне агентство з питань миру, безпеки та розвитку, м. Стокгольм, Швеція) за підтримки Швецького Агентства з міжнародного співробітництва ( Sida)  в партнерстві з Міністерством Регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціацією малих міст України та Центром Разумкова починає реалізацію проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні". Заявку на участь у такому проекті подали і спеціалісти Миргородської міської ради.  У рамках цього проекту делегація  у складі представників Академії Фольке Бернадотта та Асоціації малих міст України відвідали Миргород.

З делегатами зустрівся міський голова Сергій Соломаха та фахівці міської ради. Під час знайомства керівник міста розповів про напрацювання миргородців у різних галузях, акцентувавши на тому, що чимало наболілих питань вдалося вирішити саме завдяки проектам.  Міська рада – активний учасник різноманітних проектів і охоче ділиться досвідом їх впровадження з іншими територіальними громадами.   Міський голова висловив сподівання, що черговий навчальний проект, який покликаний  поліпшити систему дозвільних послуг, буде цікавим швецьким експертам.

Директор проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" Шейн Квін та спеціалісти і консультанти  окреслили  особливості та специфіку роботи за цим напрямком, а такаож  назвали критерії, за яким буде визначено учасників-переможців. Чи буде у їх числі Миргород - покаже час.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]