Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород підписав Меморандум про співробітництво із Міжнародним благодійним фондом «Чотири лапи»
2019-05-17

Представники європейської організації "4 лапи України" та миргородські волонтери з громадської організації "Захист тварин" зустрілися з міським головою Сергієм Соломахою. За круглим столом було обговорено підсумки роботи та подальшої співпраці по вирішенню проблеми чисельності безпритульних тварин в Миргороді та підписано документи про спільні дії у справі гуманного регулювання їх кількості у місті.

Для Миргорода, як і для багатьох міст України, проблема чисельності безпритульних тварин дуже актуальна. Міська влада приділяє цьому велику увагу. Для вирішення цього питання комплексно було запрошено фахівців міжнародної благодійної організації “Чотири лапи Україна”. Із 6 по 24 травня фахівці відловлюватимуть собак та котів, стерилізуватимуть, вакцинуватимуть, доглядатимуть та відпускатимуть назад до місця проживання. Всі маніпуляції вони роблять безкоштовно, в мобільній клініці, а міська влада забезпечила їм умови для проживання та роботи. За три тижні вони прооперували 130 тварин. Про це розповіла директор ТОВ “Чотири лапи Україна” Олександра Лісчишина. У 90% випадків ми проводимо гуманний відлов тварин — руками. Сподіваємося, що у цьому році до нас приєднаються місцеві ветеринари та зможуть повчитися європейському досвіду ведення операції”, - каже пані Олександра. Також у місті буде запроваджено і систему обліку усіх тварин.

Після обговорення було підписано меморандум та договір про співпрацю між благодійною організацією та виконавчим комітетом. У документах прописані ті заходи, які будуть виконані у нашому місті у процесі роботи цієї організації.

Для довідки:

FOUR PAWS («Чотири лапи») -  міжнародна благодійна організація із захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах.

FOUR PAWS прибув в Україну для надання допомоги місцевій владі в реалізації гуманних методів контролю чисельності тваринного населення. Метод спіймав – стерилізував – відпустив є єдиним стійким рішенням проблеми безпритульних собак, рекомендований Всесвітньою організацією охорони здоров'я і Європейським парламентом. Він блокує розмноження тварин на вулицях і їх сексуальну поведінку, яка є найбільш поширеною причиною нападу безпритульних собак, а також допомагає запобігти захворювання, такі як сказ.

У 1993 році FOUR PAWS розпочали стерилізаційні та вакцинаційні проекти, і з тих пір успішно працює в таких країнах, як Австрія, Болгарія, Хорватія, Македонія, Німеччина, Греція, Угорщина, Італія, Румунія, Словаччина, Швейцарія, Сербія, Індія, Шрі-Ланка, Йорданія.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]