Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород переходить в режим підвищеної готовності
2015-02-03

Із третього лютого 2015 року Миргородську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту переведено в режим підвищеної готовності. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Соломаха. Докладно це питання обговорили на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС.

За словами міського голови Сергія Соломахи, військова агресія з боку Росії та непроста ситуація на Сході України вимагають посилення заходів цивільного захисту та готовності до ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Миргорода. Трагічні ситуації в областях України мають стати прикладом того, що запаси найнеобхіднішого на випадок надзвичайних ситуацій вкрай потрібні. Для цього затверджено склад мобільної групи для оперативного реагування та перелік автотранспорту для ліквідації аварійних ситуацій.

Учасники наради уточнили плани реагування та стан готовності наявних сил і засобів цивільного захисту та обговорили заходи щодо уточнення поповнення матеріальних ресурсів, необхідних для запобігання і реагування на надзвичайні ситуації. На нараді було обговорено координацію дій між органами управління міської ланки, оперативними групами та силами цивільного захисту, залученими до виконання заходів і запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, питання сталого функціонування об’єктів життєзабезпечення населення, підготовки укриттів та бомбосховищ.

Нагальним завданням наразі залишається ремонт споруд цивільного захисту. Третина укриттів та бомбосховищ у місті не відповідає вимогами сьогодення. Насамперед, це стосується підвальних приміщень, які знаходяться безпосередньо у житлових будинках. Третину з них мешканці використовували не за призначенням. Тепер це питання треба вирішувати якнайшвидше. Найближчим часом на будинках також буде розміщено пам’ятки про порядок дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та стану безпеки в місті.

- Таке завдання від керівництва уряду та облдержадміністрації територіальні підрозділи, які є складовою єдиної державної системи захисту, отримали вперше і поставитися до нього слід відповідально, - наголосив міський голова підсумовуючи нараду.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]