Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Музею Давида Гурамішвілі – 52 роки!
2021-05-12
Теплого сонячного ранку 12 травня 1969 р. вперше відчинив двері для своїх відвідувачів Миргородський літературно-меморіальний музей Давида Гурамішвілі. Сьогодні музей – один з осередків культурного життя Миргорода, окраса і цікавинка нашого міста. Він не тільки скарбниця пам’яті, а й місце зустрічі однодумців, місце, де можна пізнавати, відкривати, розмірковувати, дискутувати, відпочивати. Тут дружно живуть і співпрацюють Історія і Сучасність, Поезія, Живопис і Музика.

Вже 52 роки з великою відповідальністю виконує музей свою головну, високу і почесну місію – знайомить з життям і творчістю видатного грузинського поета 18 ст., класика грузинської літератури Д.Гурамішвілі, сприяє зміцненню українсько-грузинських культурно-мистецьких зв’язків.Музей грузинського поета на українській землі – унікальне явище в культурному просторі нашої країни, свідчення глибокої поваги українського народу до дружньої Грузії. Минуле і сучасність музею, його активне, творче культурно-мистецьке життя відтворюють світлини, представлені сьогодні в експозиції «Історія музею Давида Гурамішвілі у фотографіях», яка напередодні свята відкрилася у виставковій залі.

Бажаємо музею активного творчого життя, розвитку, процвітання та численних вдячних відвідувачів!
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]