Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
MO.GE.DI.CO. - офіційний старт проекту
2018-04-12

Проект MO.GE.DI.CO. стартував у Миргороді з 1 квітня 2018 року. Зустріч з нагоди відкриття Проекту відбудеться 18 квітня у залі засідань міської ради,  початок об 11:00. На зустрічі будуть присутні представники Робочої групи, Групи впровадження, Наглядового комітету та Команди підтримки проекту.

Виконання проекту розпочинається після завершення усіх підготовчих дій, серед яких реєстрація проекту в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України (зареєстровано 13.02.2018); робочий візит команди проекту до Миргорода та на об'єкти (15.02.2018); створення робочої групи та наглядового комітету; розробка робочого плану; підготовка запиту на фінансування; отримання першого авансового платежу від грантодавця, а це - 323,5 тис. євро – ці та інші кроки успішно виконано і з наступного місяця розпочато виконання проекту MO.GE.DI.CO.

            Проект Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO.)" реалізовується в рамках другої фази Програми Європейського Союзу "Угода мерів – Демонстраційні Проекти 2". Термін виконання -  2018-2020 роки. Вартість проекту - 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро.

В рамках проекту будуть виконані:

1. Модернізація котельні по вул. Прорізній 4-А: заміщення газового котла котлами на біомасі. Заміна обладнання котельні на сучасне енергоефективне.

2. Заміна теплових трубопроводів на попередньо ізольовані; побудова нового сегменту теплової мережі.

3. Модернізація ДНЗ №10: заміна систем опалення та електропостачання; встановлення теплового насоса; ізоляція стін та покрівельних плит; заміна вікон і дверей.

4. Вдосконалення системи онлайн-моніторингу споживання енергії у муніципальних будівлях.

5. Проведення інформаційної кампанії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]