Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Модернізація роботи з педагогічними кадрами
2015-02-24

Зміни, які відбуваються в нашому суспільстві, ставлять серйозні вимоги до освіти. Реалізація державної політики в галузі освіти потребує підвищення ефективності роботи навчальних закладів, підготовки педагогічних кадрів з високим рівнем професіоналізму, інноваційним творчим стилем. І однією з найсерйозніших ланок у процесі демократизації та реформування освіти є підготовка учителя до навчально-виховної діяльності. В. Сухомлинський говорив: «Педагогічна ідея – це повітря, у якому розправляє крила педагогічна творчість». Головним завданням адміністрації навчального закладу та методичного кабінету відділу освіти є турбота про розвиток творчого вчителя.

Як модернізувати науково-методичну роботу у закладі, зробити її цікавою, корисною, індивідуальною та креативною? Саме ці питання розглядали на черговому засіданні постійно діючого семінару керівників навчальних закладів та їх заступників з навчальної роботи, який пройшов у СШ №5. Директор школи Горобець С.М. поділився досвідом щодо впровадження в практику роботи педагогічного колективу досягнень сучасної педагогічної науки, а заступник директора з навчальної роботи Гараган Н.М. розповіла про роль шкільного методичного кабінету в перебудові навчально-виховного процесу, розвитку ініціативи, творчості, новаторських пошуків. Учасники семінару мали змогу перейти від теорії до практики і переглянули відкриті уроки, які показали учителі початкових класів Мастюк С.О., Шленськова В.М., учитель математики Шмиголь О.В. й учитель української  мови та літератури Кузьміна О.О. Усі уроки були проведені із застосуванням інноваційних педтехнологій і дістали високу оцінку учасників семінару. Викликав жвавий інтерес у присутніх і майстер-клас  «Упровадження ІКТ на уроках»,  який провів учитель – методист Лебедь А.І. Конструктивно та цікаво пройшло й обговорення даної проблеми. Директори та заступники з навчальної роботи, методисти ММК поділилися власним досвідом, відзначили високий рівень підготовки педагогічних працівників школи щодо впровадження інноваційних технологій у навчальну діяльність та виробили методичні рекомендації.

          Розбудова, реформування освіти продовжується, адже життя не стоїть на місці, воно змінюється, разом з ним змінюємося й ми. І наша готовність до змін  є чи не найважливішою умовою успіху і педагога, і керівника, і методиста.

Т.І. Даценко,

завідувач  методичного  кабінету  відділу  освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]