Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародний саміт мерів: співпраця заради економічного зростання
2018-10-09

Міський голова Сергій Соломаха бере участь у Міжнародному саміті мерів, що проходить 9 жовтня у м. Київ, де українські та закордонні мери обговорюють власні історії успіху, а також новітні рішення модернізації їхніх міст. Серед гостей саміту - понад 100 українських градоначальників, іноземні експерти та лідери місцевого самоврядування з Канади, Ізраїлю, Словаччини, Бразилії, Швеції, Великої Британії та Нідерландів.

Третій рік поспіль на Саміті  зустрічаються мери з усієї України, їхні закордонні колеги, лідери місцевого самоврядування та інноваційна бізнес-спільнота задля пошуку рішень міських проблем. Тема цьогорічного Саміту- “Співпраця заради економічного зростання”, і особлива увага присвячена партнерству з бізнесом.

Формат заходу дає змогу не лише познайомитися з успішними кейсами залучення бізнесу та громади до змін у містах Польщі, Німеччини, Фінляндії, Норвегії, США, а також продемонструвати досягнення українських міст, зокрема модернізації водопостачання, їх інфраструктурні, ревіталізаційні, сміттєпереробні та інші проекти. Уперше в Україні, у рамках Міжнародного саміту мерів, Western NIS Enterprise Fund спільно з компанією BigBoard проводиться соціальна кампанія «Яка ідея змінить твоє місто?».  Її  мета -  залучення громадян, спільнот та бізнесу для генерування і в подальшому впровадження ідей, які змінюватимуть наші міста. Усі подані ідеї будуть передані мерам міст для подальшого розгляду і впровадження. Стало відомо, що у трійці найпрогресивніших є ідея миргородки Тетяни Шапочки - використання альтеративних джерел енергії, які можна виготовити власноруч, наприклад, з пляшок. Її проект відібрали до переможних ідей та передали міському голові Сергію Соломасі для втілення в громаді. Жінка має маленьку донечку, тому на заході не змогла бути присутньою. Але міський голова вітає землячку та дякує за її активність і бажання змінювати  своє місто.

«Незалежно від того, у якому місті ти живеш, воно – твоє, і ти можеш його творити. Громада – це додатковий людський капітал для мерів, а бізнес – генератор інновацій. Реалістично, мери не можуть вирішити все й одразу. Тому ми хочемо ініціювати новий механізм збору ідей для міста на Міжнародному саміті мерів, після проведення якого передаватимемо ідеї мерам. А далі найпрогресивніші з них слід втілити в життя», – зазначила Ірина Озимок, засновниця Міжнародного саміту мерів.

Захід відбувається у партнерстві з Асоціацією “Енергоефективні міста України” та Асоціацією малих міст України.

Міжнародний саміт мерів – щорічний захід, що об’єднує мерів міст, керівників органів місцевого самоврядування та експертів з місцевого розвитку задля створення міжнародної платформи, що сприятиме інноваціям та якісному управлінню містами задля підвищення якості життя громадян.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]