Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Містки громадської активності»
2018-02-02

29-31 січня 2018 року голова молодіжної громадської організації «За нами майбутнє» Козлова Вікторія пройшла стажування на базі Молодіжного центру Волині в рамках проекту «Містки громадської активності». Програму національних обмінів зорієнтована на активних громадян, для яких інтенсивна співпраця та конструктивний діалог між різними регіонами України – сходом, заходом, центром, півднем і північчю – є важливою складовою розвитку країни.

          За час свого візиту учасники програми ознайомилися зі структурою, завданнями та історією створення Молодіжного центру Волині. Це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молодіжних організацій Волині, який працює за принципами доступності та спільної відповідальності. Центр пропонує безкоштовне приміщення та обладнання для заходів та роботи молодіжних об’єдань (проектори, мікрофони, екрани, автомобіль, інша техніка). Працівники центру, завдяки їх багаторічному досвіду роботи в молодіжному громадському секторі, допомагають активістам сплановувати роботу, координують діяльність волонтерів та охоче діляться порадами з реалізації успішних проектів. Також, вони беруть активну участь у формуванні молодіжної політики на місцевому і обласному рівні та тісно співпрацюють з міжнародними неурядовими організаціями.

            Додатково для учасників обміну було організовано візит до Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради, ГО «IMAGO» (студія анімаційного мистецтва), анти кафе «Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку», Студентської ради Луцького НТУ.

            Завдяки цьому стажуванню учасники програми отримали корисні знання, навички та ідеї для посилення участі місцевої молоді в усіх сферах суспільного життя.

              Програма є частиною проекту “Містки громадської активності”, що фінансується Європейським Союзом та Національним фондом підтримки демократії (США).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]