Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міській організації ветеранів - 30 років
2017-04-28

У районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди заснування  Миргородських міської та районної організації ветеранів. Хвилиною мовчання учасники урочистих зборів ушанували загиблих та померлих героїв. Почесна варта в складі ветеранів Другої світової війни, учасників АТО, військовослужбовців від учасників урочистого засідання поклала  квіти до Вічного вогню, пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, афганцям та до пам’ятної таблички учасникам АТО.

Слова глибокої вдячності за ратні бойові та трудові подвиги всіх категорій ветеранів прозвучали від Миргородського міського голови Сергія Соломахи; заступника міського голови, депутата Полтавської обласної ради Костянтина Кірпосенка та заступника голови Миргородської райдержадміністрації Олександра Гуржія, які нагородили активістів ветеранського руху грамотами Полтавської обласної державної адміністрації, Полтавської обласної ради, почесними грамотами Миргородської міської ради та Миргородської  райдержадміністрації.

Була зачитана вітальна телеграма від голови Полтавської обласної організації ветеранів Віктора Теслі.

Голова Миргородської міської організації ветеранів Василь Вертелецький виступив із доповіддю, в якій розповів про історію створення та основні напрямки діяльності ветеранської організації, вручив відзнаку "Патріот України" командиру 3-го Територіального Одеського орденів Олександра Невського і Червоної зірки вузла урядового зв'язку державної служби спеціального зв'язку із захисту інформації України полковнику Сергію Гатанюку за участь у бойових діях на сході нашої держави. Також із рук голови ради ветеранів отримав відзнаку за захист повітряного простору України командир військової частини А-3136 тактичної авіації - пілот, полковник Олексій Захарчук.  Учасники  зібрання отримали щойно видану книгу під назвою "30-річний ювілей Миргородської міської організації ветеранів України  1987-2017рр". 

Створив чудовий настрій присутнім хороший святковий концерт, організований аматорами районного будинку культури. Дійство завершилося загальним фото на пам'ять та пригощанням солдатським обідом.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]