Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Міс Капелюшок-2020»
2020-09-21

Відділ культури Миргородської міської ради, Миргородська міська публічна бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі та Миргородська міська бібліотека для дітей, в рамках проведення Дня міста, влаштували конкурс краси та грації «Міс Капелюшок-2020», який в нашому місті відбувся вперше. Захід пройшов з дотриманням всіх карантинних вимог.

Для визначення та оголошення результатів конкурсу «Міс Капелюшок-2020» були запрошені: Анатолій Шкурко, Любов Тараненко, Любов Остапенко, Ірина Карач, Лариса Солонцова.
  Напередодні конкурсу була оголошена реєстрація – всього зареєструвалося 14 учасниць. Робота журі виявилася не легкою, всі без винятку панянки в капелюшках мали чарівний вигляд, журі нагородило їх пам’ятними призами та грамотами «Міс Капелюшок-2020» в різних номінаціях.
  Серед великої кількості вишуканих конкурсанток журі виділило Атту Юріївну Шевченко, яка представила невелику кількість капелюшків зі своєї колекції, а саме шість, вона й отримала Гран-прі конкурсу «Міс Капелюшок-2020».
  І місце отримала Галина Римаренко, яка показала два своїх капелюшки, влаштувала виставку своїх робіт та виготовила капелюшки для ведучих.
  ІІ місце отримала Оксана Ромашко, її жовто-блакитний образ вразив своєю легкістю та оригінальністю.
  ІІІ місце - Антоніна Семенюк, її капелюшок об’єднав в собі різні пори року, і з одним поворотом голови можна було перенестися, як в засніжену зиму, так і в квітучу весну.
  Конкурсантам та гостям дарували гарний настрій Микола Пащевський та Катерина Фесенко, студія танцю «Адреналін», керівник Анна Дем’яненко, та спеціально запрошена гостя, заслужена артистка естрадного мистецтва України Інна Зінчук.
  Дякуємо юному фотографу Дімі Макусі за фото.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]