Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ліга вихователів-2019
2019-02-06

«Ліга вихователів-2019» відбулася в ДНЗ №11 «Теремок». Ініціаторами інтерактивного заходу були вихователь-методист Якименко С.М. та керівник музичний  Калайтан Г.О. Кожен педагог колективу –  зірка великої родини «Теремок».У кожній сім ї є своя мудрість, що якнайліпше характеризує її членів та їх менталітет. А в нашій родині це досвідчені педагоги закладу, які зібрали навколо себе молодих, енергійних, креативних однодумців.

Шляхом жеребкування було створено ліги, кожна з яких отримала домашнє завдання та готувалася до заходу протягом двох тижнів.Знайомство з лігами вихователів відбулося за допомогою «Візитки ліги», під час якої педагоги представили свого наставника, назву команди («Краянки», «Берегині», «Авангард», «Перчинки», «Оптимісти»), життєве кредо, цінності, девіз. Цікавим та зворушливим до сліз було завдання для учасників «Моя професія-вихователь». Учасники представили свою професію через мистецтво: ляльку –мотанку, українську пісню, розповідь – роздум, картину написану за допомогою ортопедичної методики (ногами), зарядку. Проведений дайджест завдань та конкурсів був спрямований на виявлення та перевірку експромтом знань і вмінь педагогів.

Під час конкурсу «Домашнє завдання» учасники поділилися  професійними секретами за допомогою провідних ідей видатних педагогів Карла Орфа, Миколи Єфіменка, Марії Монтессорі, Наталії Гавриш, Василя Сухомлинського, креативно, неординарно, неповторно обіграли інноваційні технології.

      Всім відомо, що кожна родина має свою програму успішного розвитку, мрії, надії. І родина «Теремок» також свої мрії та сподівання презентувала за допомогою «Пазлів – ідей».

    Будь-який конкурс – це праця наполеглива, відповідальна не тільки для конкурсантів, а й для членів журі. До суддівської колегії конкурсу увійшли: завідувач ДНЗ  № 11 «Теремок»  БотвіновськаО.В.; голова багаточисельної дошкільної  родини, хрещена мати, методист відділу освіти Миргородської міської ради Гречка Л.М.; практичний психолог дошкільного закладу Таран Л.А. – душа великої родини; учитель-логопед ДНЗ№11 «Теремок» Короленко Т.П. – мова нашого «Теремочка».

     Справжньою несподіванкою було  оголошення переможця. В залі відчувалися хвилювання та напруга , адже кожна команда презентувала свої здібності якнайкраще. Головний кубок «Ліги вихователів – 2019» за вишуканість, індивідуальність, творчість  отримала ліга «Оптимісти», назва якої говорить про всіх працівників ДНЗ №11 «Теремок». Завідувач Ботвіновська О.В. вручила нагороди «Ліги вихователів – 2019» і  іншим командам конкурсу. Кожен учасник отримав певний досвід, задоволення та позитивні емоції від проведеного разом часу.

Якименко С.М.,

вихователь – методист

ДНЗ №11 «Теремок»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]