Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Квітневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»
2020-05-04

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області повідомляє про те, що вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». Квітневий номер – це тематичний спеціальний випуск видання. У випуску до уваги читачів новини, коментарі, роз’яснення чинного законодавства, що стосуються протидії поширення корона вірусу в Україні.

Видання має сприяти підвищенню рівня правової освіти населення області, поінформувати про найбільш знакові правові події в Україні та  області, роз’яснити актуальні правові питання сьогодення, висвітлювати  діяльність системи безоплатної правової допомоги області. У електронній версії газети читайте інтерв’ю заступниці Міністра  юстиції України Валерії Коломієць. Серед постійних рубрик видання:  земельні та громадські радники інформують, думка спеціаліста, адвокат  консультує, приклади успішного захисту, зміни законодавства, сторінка  регіонального представника Уповноваженого Верховної ради з прав людини. Також читачі зможуть ознайомитися із зразками документів, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі  системи БПД та партнерів.

У рубриці думка експерта консультують очільник Департаменту охорони здоров’я області Віктор Лисак про те ситуація з захворюванням  в регіоні, новації у роботі та як убезпечити себе від захворювання. Очільниця Шевченківського відділу ДРАЦС Тетяна Водяник розповідає про особливості здійснення реєстрації шлюбу в умовах карантину.

Особливості режиму надзвичайного стану та надзвичайної ситуації, захисту прав працівників в умовах карантину, як виплачуються лікарняні, як оформити спадщину в умовах карантину, яка відповідальність передбачена за порушення умов карантину, як заповнити декларацію завдяки урядовим сайтам. Про ці та інші питання консультують фахівці системи БПД області.

Серед постійних рубрик видання: земельні та громадські радники інформують, сторінка регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини.

Також можна ознайомитися із зразками документів, переглянути медіа галерею з найбільш знаковими подіями у роботі системи БПД та партнерів.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитися тут.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]