Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Кубок міста з міні-футболу серед ветеранів
2020-08-25

Минулі вихідні в місті були насичені цікавими спортивними подіями. Одна з них – Кубок міста з міні-футболу серед ветеранів, який відбувся 23 серпня на території футбольних майданчиків стадіону "Старт" та Миргородської гімназії ім. Т.Г. Шевченка. Ініціаторами змагань стали місцеві ветерани футболу, ідею яких підтримали відділ молоді і спорту Миргородської міської ради, керівник фермерського господарства Татарчук Анатолій Петрович, депутат міської ради Сіряк Андрій Олександрович.

Участь в футбольному турнірі зголосилися взяти 7 команд, серед яких було дві команди з міста Миргород, команди Миргородського району: с. Попівка, с. Шахворостівка, с. Черевки, смт. Ромодан та команда з м. Хорол. На відкритті кубку виступила начальник відділу молоді і спорту – Козлова Вікторія Олегівна, яка привітала всіх присутніх з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності, а також подякувала ініціаторам, спонсорам та гравцям змагань за те, що спільними зусиллями вдалося організувати цікавий спортивний захід.

Чудову фізичну форму, командну роботу та жагу до перемоги продемонстрували представники всіх команд-учасниць, проте наймайстернішими виявилися гравці команди "Старт" (м. Миргород), які стали переможцями Кубку міста з міні-футболу серед ветеранів, обігравши команду села Попівка з рахунком 3:0. Третє місце посіла команда "Миргород-1", гравцям якої вдалося здобути перемогу в команди з Ромодану.

Призери змагань, а також кращі гравці команд, визначені за результатами матчів, були нагороджені грамотами, кубками та цінними призами. Ця спортивна подія вкотре продемонструвала, що в будь-якому віці, маючи роботу, бізнес, домашні клопоти, можна знаходити час для улюбленого виду спорту, підтримувати себе в гарній фізичній формі та бути прикладом для підростаючих поколінь.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]