Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Круп’яні забави
2018-10-09

Вироби з крупи своїми руками – це завжди корисно, незалежно від того, мова йде про дітей чи дорослих. У дітей подібне рукоділля розвиває дрібну моторику, дорослі ж тренують свою фантазію і творчі задатки. Міська бібліотека для дітей запросила своїх читачів, учнів 5-В класу гімназії ім.Т.Шевченка, на майстер-клас «Круп’яні забави».

Діти із задоволенням виготовляли своїми руками декоративні пляшечки з крупами. Такий сувенір, зроблений власноруч, може стати приємним подарунком або оздобою в своїй оселі, адже він чудово вписується в інтер’єр кухні. Крупа і зерно вважаються символами достатку. Тому такий виріб є свого роду оберегом для дому.

Майстер-клас для дітей провели керівник гуртка «Чарівна райдуга» ЦЕНТУМа Н.В. Тузенко та завідувачка бібліотеки Н.Я.Макуха.

Завжди приємно створювати щось своє, унікальне. Під час майстер-класу учасники допомагали один одному, обмінювалися емоціями, взагалі навколишня атмосфера була дуже щирою і теплою. Процес заповнення  пляшечок крупами  приніс дітям задоволення, гарний настрій та насолоду від цікавої роботи.

Наприкінці заходу усі учасники висловили велику подяку керівнику гуртка за змістовний та цікавий майстер-клас та за традицією - фотографувалися всі разом з власними виробами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]