Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Крокуємо до життя без СНІДу»
2015-12-17

Під такою назвою відбулася акція у ЗОШ І–ІІІ ступенів № 9 імені І.А.Зубковського. Учасники агітбригади за здоровий спосіб життя «Крок вперед» провели для учнів 7-8 класів інформаційну лінійку. Катя Дмитрик виконала пісню «Береги любові», як заклик до молоді бути обачними і обережними. В кінці лінійки учні 7-8-х класів прикріпили свої символічні червоні стрічки на дерево життя.

Для учнів 10-го класу організували маршрут безпеки. Для всіх учнів школи  провели акцію під назвою «Крокуємо до життя без СНІДу», де свої сліди, як символічні кроки, залишили учні 1-11 класів. Учасники парламенту закликаючи приєднатись всіх до акції вручали червоні стрічки учням та вчителям школи. Для учнів 8 класів був проведений перегляд повчального фільму «Зупинимо СНІД разом», а для учнів 9-10 кл «Обійми мене».

Також в залі засідань відбулось обговорення учнями та вчителями книги Світлани Талан «Коли ти поруч», в якій гостро порушена тема СНІДу та ВІЛ-інфікованих. В такій  формі захід в 9-ій школі пройшов вперше. Багато хто з присутніх після обговорення мав намір прочитати цей твір. Для того, щоб краще зрозуміти проблеми ВІЛ-інфікованих в кінці проведена гра «Стань ближче» та на завершення учасники учнівського парламенту подарували цю книгу в шкільну  бібліотеку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]