Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Координаційна нарада керівників правоохоронних органів
2018-02-06

5 лютого у приміщенні Миргородського відділу поліції під головуванням керівника Миргородської місцевої прокуратури Сергія Шикунова, за участі керівників правоохоронних органів Миргородського, Великобагачанського, Шишацького, Диканського, Котелевського, Зіньківського та Гадяцького районів відбулася координаційна нарада. Присутні обговорили стан протидії злочинності, ефективність розкриття кримінальних правопорушень, акцентували на пріоритетних напрямках за підсумками роботи у 2017 році.

Зазначалося, що вжитими заходами вдалося продовжити динаміку до зниження рівня злочинності. Майже всі категорії злочинів, особливо тяжкі, тяжкі та середньої тяжкості мають динаміку до їх зменшення. Аналогічна ситуація і з найбільш поширеними видами злочинів, а саме: проти власності, проти безпеки руху та експлуатації транспорту, проти громадського порядку та моральності. До суду скеровано більше 900 обвинувальних актів, з яких четверта частина про тяжкі та особливо тяжкі злочини, відшкодовано збитків на суму більш ніж 3 млн. грн., що є більш ніж 70% від загального розміру завданих.

Майже в тричі зменшилась кількість умисних вбивств та замахів,  на четверть - квартирних крадіжок та грабежів, на половину - незаконних заволодінь транспортними засобами. 

Значно активізовано протидію наркозлочинності, вчетверо зросла кількість викритих фактів збуту наркотичних засобів.

Водночас у діяльності правоохоронних органів наявні прорахунки, які впливають на ефективність протидії злочинності, у зв’язку з чим потребують вжиття узгоджених заходів.

У ході наради керівник Миргородської місцевої прокуратури Сергій Шикунов окреслив коло проблемних питань, у вирішенні яких правоохоронці повинні вжити першочергових заходів - це виявлення та розслідування резонансних та актуальних кримінальних проваджень насамперед у бюджетній сфері, сфері земельних відносин, паливно-енергетичному комплексі, охорони навколишнього природного середовища тощо.

За результатами обговорення учасники наради прийняли постанову, в якій передбачили низку узгоджених заходів, спрямованих на підвищення ефективності протидії злочинності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]