Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конкурс «Естрадний вокал» у рамках фестивалю «В гостях у Гоголя»
2015-07-13

На конкурс було подано більше 20 заявок від дітей та підлітків віком від восьми до двадцяти років з Миргорода, Харкова та Лубен. Кожен із учасників повинен був представити дві різнохарактерні пісні. Для кожної пісні обирався свій сценічний образ і відповідно – костюм. Тому юні співаки спочатку виконали по одній пісні ліричного характеру, а потім переодяглися - і запропонували зовсім інший настрій.

Під час конкурсних виступів наші миргородці тримали високу планку. Привітаймо ученицю Миргородської дитячої музичної школи імені А.П.Коломійця ‑ Вікторію Величко (клас педагога Наталії Тараненко). Вона виконала «Казку» К.Костенка та «Намалюй» К.Комара і посіла І місце у молодшій віковій групі. Журі звернуло увагу і на іншу ученицю нашої ДМШ – Анастасію Хребтову (клас педагога Світлани Коваленко). Вона єдина з учасників конкурсу співала джаз. (Виконала композицію Г.Міллера та М.Перша «Місячна серенада»). До речі, при вступі у консерваторію на спеціальність «естрадний спів» виконання джазового стандарту є обов’язковим.

Голова журі конкурсу – викладач-методист Харківської середньої спеціальної музичної школи інтернату, художній керівник авторського театру пісні «В колі друзів», піаністка, співачка, композитор – Єлизавета Авочарова наголосила на тому, що такі фестивалі і конкурси треба всіляко підтримувати, адже наше майбутнє, наші діти пробують тут свої сили.

 «Приїжджайте наступного року і привозьте своїх друзів!» ‑ звернулася до дітей та їх педагогів заступник міського голови Антоніна Нікітченко.

 

Доцент кафедри журналістики  ХНУ ім. В.Каразіна,

прес-секретар фестивалю " В Гостях у Гоголя" Тетяна Казакова,

 

фото Людмили Красовської, студентки I курсу відділення

журналістики філологічного факультету  ХНУ ім. В.Каразіна

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]