Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Коханню всі віки підвладні
2020-02-16

   14 лютого у всьому світі відзначають День Святого Валентина. День закоханих – найромантичніше свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його святкують напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Кохання – одне із піднесених і прекрасних почуттів, без якого наше життя  неможливе. Для кожної людини воно особливе. День закоханих – чудове свято, щоб показати свою любов і турботу та здивувати приємних людей. Головне, щоб цей день був пронизаний щирістю почуттів і теплотою люблячого серця.

З нагоди Дня Святого Валентина, 14 лютого 2020 року для студентів Університету III віку було проведено святковий захід «Коханню всі віки підвладні».

   Інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко розповіла підопічним Територіального центру про Святого Валентина, як одного з трьох ранньохристиянських святих та відкрила цікаві сторінки походження свята.

   Мабуть, немає ні одного письменника, поета, який би не оспівував прекрасне почуття кохання. Студенти декламували вірші та співали пісні про кохання і кожен мав змогу поділитися своїми думками про це почуття. Лірична поезія та пісні торкнулися серця кожного присутнього заходу. Найактивнішими були : Раїса Карюк, Надія Подліпна, Едуард Антіпов, Надія Степанович, Ольга Первак, Наталія Бойко, Ніна Максименко, Світлана Орда. Родзинкою свята стали конкурси, в яких підопічні Територіального центру показали свої як інтелектуальні, так і творчі здібності, а учасники отримали символічні призи.

   Веселі забави, чарівні танці, різноманітні конкурси створили атмосферу радості і тепла. Кожен присутній свята отримав свою листівку – валентинку та переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

   Слухачі Університету III віку дякували організаторам за цікаву і розважальну програму, що запам’яталася їм домашнім затишком, музикою, дзвінким сміхом та приємними хвилинами спілкування.

   Вітаємо зі святом! Бажаємо вам всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]