Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Книжковий Біг-Бен» у Миргороді
2016-08-11

Проект, який підтримала і реалізувала Миргородська міська бібліотека для дорослих ім. Д. Гурамішвілі - це інноваційна виставка-імпульс  «Книжковий Біг-Бен». Його з радістю зустріли наші відвідувачі, просто перехожі, відпочиваючі і всі спраглі до знань та відкриття чогось нового.

Згідно з Указом Президента України, 2016 оголошений роком англійської мови. Саме тому Українська бібліотечна асоціація підтримала проект молодіжної секції і організувала «Display – кросинг», який втілився у виставку-інсталяцію «Книжковий Біг-Бен». Колектив нашої бібліотеки завжди підтримує інновації і втілює їх в бібліотечне життя. Неодноразово в бібліотеці проводилися Дні Європи, відкритий мікрофон «Почувайся європейцем не тільки географічно», «Євро тур літератур» і. т. ін.. Тому з великим задоволенням взяли участь у цьому проекті.

«Книжковий Біг-Бен» складається з кількох розділів. Перший розділ «Do you speak English» спонукає користувача до вивчення англійської мови, як маленьких читачів, так і їхніх батьків, підприємців, студентів. Бібліотекарі креативно підійшли до відбірки літератури, яка допоможе у вивченні анлійської мови. Наступний розділ - «Читай в оригіналі». Біля цієї полички імпровізована кімната Шерлока Холмса. У кріслі можна посидіти і познайомитися з англомовною літературою з фондів бібліотеки – журналами, сучасними навчальними посібниками з вивчення англійської мови, довідниками, словниками, а також художніми творами в оригіналі. Ми влаштували  ще один розділ  під назвою «Англійський літературний  салон», де для користувачів  представлена краща англійська література від класики до сучасності. Наступна експозиція - «Мова, що стирає кордони». Тут, де представлені  путівники, альбоми англійською мовою про різні країни, та їх пам’ятки архітектури, визначні міста і містечка, що допомагають у виборі туристичної поїздки до тієї чи іншої країни. Виставку доповнюють предмети англійських традицій: врівноважений, спокійний образ життя не відбувається без чаювання, не уявляємо життя англійців без подорожування, взагалі-то вони домосіди, люблять загорнувшись у клітчастий плед і почитати цікаву книжку.

Протягом місяця «Книжковий Біг-Бен» знаходитиметься у приміщенні  міської бібліотеки. Біля виставки може сфотографуватися кожен охочий.

 

Алла Федченко, завідувачка

 миргородської міської бібліотеки  ім. Д. Гурамішвілі

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]