Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Керівникам супермаркетів Миргорода нагадали про суворе виконання карантинних вимог
2021-03-17

Керівникам супермаркетів Миргорода нагадали про суворе виконання карантинних вимог, адже нині в Україні почалася третя хвиля пандемії коронавірусу і в м. Миргороді зростають показники захворюваності на COVID-19. Основне задання, яке стоїть на порядку денному перед органами місцевого самоврядування і керівниками різнопрофільних установ, мереж супермаркетів, приватних підприємців -  максимально виконувати карантинні норми, аби не допустити поширення інфекції. Про це учасникам інформаційної зустрічі нагадав перший заступник міського голови Олександр Острянин.

17 березня у залі засідань міської ради було організовано зустріч з представниками торговельних закладів, розташованих та території Миргородської громади. Мова йшла про неухильне дотримання суб'єктами господарювання карантинних заходів і, особливо, у супермаркетах: "АТБ – Маркет", Універсам "Хвилинка", "Сільпо", Фуршет", ТЦ " МИР" та інші. Враховуючи епідемічну ситуацію та показники захворюваності на території Полтавської області (жовта зона), відповідно підпункту 12 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 17.02.2021 року  №104,  у сфері торговельного обслуговування з 24 лютого 2021 року заборонена діяльність суб’єктів господарювання, які обслуговують відвідувачів, у яких:

  • не нанесено маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції  між клієнтами не менш як 1,5 метра;
  • не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту, зокрема захисними масками або респіраторами, та не здійснюється належний контроль за їх використанням;
  • обслуговуються покупці без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема захисних масок або респіраторів, які закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно, за винятком обслуговування за межами будівлі суб’єкта господарювання (через вікна видачі, тераси тощо);
  • не забезпечується централізований збір використаних засобів індивідуального захисту в окремі контейнери (урни).

Контроль за встановленими на території Полтавської області обмежувальними заходами забезпечує Головне управління Національної поліції в Полтавській області спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби у в Полтавській області. Рейдові перевірки щодо дотримання  карантинних норм, передбачених Постановами Кабміну, розпочалися з вівторка, 16 березня. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]