Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Єкабпілці підтримують своє місто-партнер Миргород у боротьбі з агресором
2023-02-24

 На адресу Миргородської міської ради надійшов лист від латвійського міста-партнера Єкабпілс з нагоди річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.  Дякуємо нашим друзям за постійну  підтримку. Разом  до перемоги!

«Муніципалітет цього міста  упродовж року Влада Єкабпілського повіту підтримує своє місто-партнер Миргород в Україні та його жителів у боротьбі з агресором.

Сьогодні, 24 лютого, у рік повномасштабного вторгнення в Україну, в Єкабпілському муніципалітеті хвилиною мовчання вшанували полеглих під час війни.

З початку війни Єкабпілського повіту прийняла та підтримала понад 700 українських біженців на своїй території. Наразі в різних муніципальних та місцевих установах перебувають 372 дорослих та 113 дітей.

Ми захоплюємося Вашою самовідданістю, мужністю та здатністю до боротьби! Ми підтримуємо і будемо підтримувати Ваш народ і бажаємо Вам якнайшвидшого відновлення свободи та миру в Україні», - написав  голова муніципалітету  Райвіс Рагайніс.

 

"Jekabpils county municipality supports its partner city Миргород in Ukraine and its people in fight against the aggressor.

Today, on February 24, a year since the full-scale invasion of Ukraine, a moment of silence was held in Jekabpils county municipality in honour of those who have fallen during the war.

Since the beginning of war Jekabpils county municipality has welcomed and provided support for more than 700 Ukrainian refugees into its territory. Currently, 372 adults and 113 children are staying in various municipality and local institutions.

We admire Your selflessness, courage and ability to fight! We support and will continue to support your people, and wish for you to regain freedom and peace in Ukraine as soon as possible.

Слава Україні! Героям слава!"

 

Raivis Ragainis, Chairman of Jekabpils county municipality

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]