Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання депутатської комісії з питань регламенту
2018-06-21

21 червня відбулося засідання комісії з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності депутатів. За підсумками детального обговорення було підтримано проектні рішення, контроль за якими покладено на постійну комісію, а  також актуальні питання в роботі комунальних служб.

Серед основних питань, внесених на розгляд комісії, було опрацьовано та підтримано проектні рішення про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби народу як прапора національної гідності на території міста та звернення Миргородської міської ради до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.

Також у ході роботи члени комісії продовжили обговорювати питання, які були озвучені на попередніх засіданнях. Зокрема, за ініціативи депутата Андрія Сіряка, порушили питання роботи тимчасової контрольної комісії щодо безпечності розміщення та захоронення бурового шламу на полігоні ТПВ КП "Спецкомунтранс". На засідання було запрошено першого заступника міського голови Сергія Швайку. Профільний заступник дав пояснення з даного питання.

Ще на засіданні комісії було озвучено та обговорено питання щодо надання згоди на добровільне приєднання територіальних громад сіл (селищ) до територіальної громади міста Миргорода та затвердження схеми посадових окладів керівних працівників, спеціалістів і службовців апарату міської ради та її виконавчих органів, а також виконання депутатських звернення. За місяць надійшло 11 індивідуальних та колективних звернень.

У ході роботи комісії  депутат Анатолій Вороновський ініціював підготовку рішення міської ради із зверненням до Верховної Ради України  про націоналізацію в Україні видобутку надр.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]